Студенти ФСПО взяли участь у тренінгу з адвокації прав ключових спільнот у контексті відповіді на ВІЛ-інфекцію в Україні

27 вересня 2019

26-го вересня факультет соціальної та психологічної освіти спільно з громадською організацією “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА” провели тренінг для студентів факультету “Адвокація прав ключових спільнот у рамках відповіді ВІЛ-інфекцію в Україні” для студентів факультету.
З вітальним словом виступила заступник декана з навчальної роботи, кандидат педагогічних наук Левченко Наталія Володимирівна.
Тренером заходу виступив Терещук Іван – керівник регіонального ЧСЧ-компоненту адвокаційного проекту PITCH (“Партнерство заради натхнення, трансформації та об’єднання відпов іді на ВІЛ”) та фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою ГО “Асоціація ЛГБТ “ЛІГА”.

Важливим акцентом тренінгу стала участь соціальних працівників у розбудові системи громадського здоров’я, та працевлаштування у громадському секторі.

 Студенти отримали безліч корисних знань та нових навичок
“Відповідатиму чесно: було важко спочатку, тому що ніколи не брала участі у тренінгах, та й тема не з легких. Але було цікаво і в деяких моментах весело. Дуже сподобались практичні завдання. Взагалі ви молодці і я б із великим задоволенням відвідала ще якісь тренінги.” – коментує одна з учасниць заходу.


Фото новини: