Студія успішного абітурієнта

15 жовтня 2019

На сьогоднішній день вкрай важлива робота зі школярами щодо вибору професії та університету для навчання.

«Дуже часто абітурієнти і їхні батьки не розуміють, як обрати університет. З восьмого і дев’ятого класу необхідно працювати з дітьми, говорити з ними про кар’єрні можливості. Ми маємо показати, куди ідуть випускники університету, які у них зарплати», – наголошує міністр освіти, Ганна Новосад.

Вступ до університету вимагає складання зовнішнього незалежного оцінювання. Хороша підготовка випускника з предметних дисциплін – це ще не гарант успішного складання тесту. Результати досліджень Українського центру оцінювання якості освіти, зазначають, що більшість випускників є психологічно непідготовленими. Для того, щоб абітурієнт впевнено почував себе під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання йому потрібно не лише багаж знань, а й спеціальна психологічна підготовка.

Шановні старшокласники, ми запрошуємо вас до «Студії успішного абітурієнта». Метою студії є забезпечення професійної орієнтації, підвищення рівня психологічної компетентності випускників та створення сприятливих умов для всебічного особистісного розвитку. Заняття студії спрямовані на укріплення психічного здоров’я, професійне самовизначення та самореалізацію особистості, навчитися раціонально розподіляти свій час, контролювати свої емоції, як правильно справлятися з конфліктами.

Навчання проводиться безкоштовно.

За детальнішою інформацією звертайтеся за телефоном:

063 82 82 606, 097 79 423 41 – Олена Романівна.

Студія успішного абітурієнта