Сім’я – берегиня людських цінностей

17 травня 2019

На факультеті соціальної та психологічної   освіти   члени Центру родинного виховання, викладачі та студенти 32 групи організували ряд  заходів  присвячених  Дню Матері,  Дню сім’ї та Всеукраїнському  тижню планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я.

Зокрема, студентка 32 групи  Гавдзинська Олена розповіла про традицію   святкувати День матері у США з травня 1914 року, а  також відзначила  особливості святкування у різних країнах світу.

Копаниця Ірина зацікавила розповіддю про багатодітні  роди із села Глинне на Рівненщині.

Біленко Анжеліка  та Заякіна Катя    ознайомили з основними проблемними питаннями репродуктивного здоров’я в усьому світі та в Україні.

Гостею наших заходів була багатодітна мама  Побережник Наталія, яка  неперевершено читала поезію про МАТІР, про  це  найголовніше призначення жінки – бути матір’ю, адже  є така місія на землі, яка цілком належить жінці: стояти біля  колиски,  захищаючи вогник нового життя, вводити маленьку людину в світ.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

Центр родинного виховання


Фото новини: