Тренінг гендерного Центру «Толерантне ставлення до ЛГБТ-спільтот»

5 травня 2017

В Україні зараз тільки і чути розмови про те, що ми взяли курс на євроінтеграцію. Представники влади і опозиції в один голос кажуть, що хочуть підписати Угоду про асоціацію. Але часто влада забуває про те, що повага до представників секс-меншин – одна з вимог Європи.

Якщо подивитися коментарі під новинами про акції ЛГБТ-спільнот (лесбійки, геї, бісексуали та трансгендерні люди) – стає моторошно. Більшість людей принаймні на словах готові роздерти на шматки людей, які просто стоять з плакатами.

Українці готові терпіти багато чого: брехливих політиків, погані дороги, бідність, а от ЛГБТ-спільноту –  ні. В українському суспільстві поки не прийнято толерантно ставитися до представників секс-меншин.

Тому гендерним Центром був проведений тренінг «Толерантне ставлення до ЛГБТ-спільтот». Який мав на меті підкреслити, що секс-меншини живуть таким самим життям як і люди із традиційною орієнтацією: навчаються, працюють, мають хобі, а найважливіше, що вони КОХАЮТЬ!

Сподіваємось на формування толерантного відношення до ЛГБТ наших студентів та суспільства загалом, хоча над цією європейською проблемою потрібно працювати ще не одному поколінню!