Тренінг з розвитку самозайнятості

6 лютого 2017

DSC_3423

3-4 лютого 2017 року в Уманському державному педагогічному університеті ім. П. Тичини відбувся дводенний тренінг з розвитку самозайнятості для ВПО, учасників бойових дій та людей з інвалідністю  «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні».

DSC_3428

Протягом  двох днв 21 представник ВПО, 6 – учасників АТО і 4 – осіб з інвалідністю  з  м. Умані, Христинівки, Маньківки, Тального та навколишніх сіл навчались основам бізнес-планування, маркетингу, сигментів ринку та SWOT – атналізу бізнес-ідеї і готували свої мікро-проекти  для реалізації в рамках самозайнятості.

17 лютого 2017 року відбудеться захист мікро-проектів і успішні учасники отримають для їх реалізації обладнання на суму 625 британських фунтів (21 тис. грн.).

DSC_3430

Розвиток самозайнятості допоможе цій категорії людей суттєво поліпшити своє матеріальне становище, знайти себе в новій якості, розвиватись і отримувати для цього необхідні кошти.

DSC_3441

Активну допомогу в реалізації в м. Умані такого важливого соціального  Проекту Представництва Міжнародної Організації з Міграції в Україні, який фінансується Урядом Великобританії, надав факультет соціальної та психологічної освіти університету у співпраці з управлінням праці і соціального захисту населення Уманської міської ради.

DSC_3442