Увага! Стережись! Не піддавайся на провокації «Червоної сови»!

22 грудня 2017

Всі ми добре знаємо про таку страшну гру в соціальній мережі ВКонтакті, як «Синій кит». Нова гра “Червона сова” працює за таким самим принципом. Правила цієї суїцидальної гри для дітей шокують, а так звані “куратори” вимагають неможливого. Тому, для того, щоб вберегти від неї дитину все частіше проводять різноманітні бесіди, інформаційні та застережливі лекції, виховні години та інше, адже зараз це є необхідно. Так, дуже важко говорити на такі теми, але без цих розмов не обійтись ніяк. Ми хочемо захистити молоде покоління і зберегти їх психіку в хорошому стані.

Тому, на Факультеті соціальної та психологічної освіти, вирішили також провести таку водночас інформаційну, застережливу, а головне – профілактичну бесіду-лекцію, щодо небезпеки, яку несе ця сумнозвісна гра «Червона сова».

Профілактична бесіда зі студентами була розроблена психологічним центром “Інсайт” та учасниками психологічного клубу “Становлення” і проведена 21 грудня 2017 року о 11:15 в 401 аудиторії нового корпусу університету. Дехто почув цю інформацію вперше, а дехто, можливо, і знали про існування цієї гри. Але не дивлячись на це, мабуть, почувши всі представленні факти, кожен з нас задумався про важливість нашого буття. На прикладах нам показали весь трагізм ситуації і дали настанови щодо того, як запобігти і не допустити такого в своєму оточенні.

Сподіваємось, що всі замислились над цим і страшна гра більше не впливатиме на людей!