УДПУ МАЄ НАЙНИЖЧУ ЦІНУ ЗА НАВЧАННЯ СЕРЕД ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ РЕГІОНУ

24 липня 2017

Шановні абітурієнти! В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини офіційно оголошена вартість навчання на 2017-2018 н.р.

Спеціальності

  • денна форма навчання: бакалаври – 7320 грн. магістри – 8700 грн.
  • заочна форма навчання: бакалаври – 5600 грн. магістри – 8700 грн.

Таким чином, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини має найнижчу ціну за навчання серед вищих навчальних закладів регіону.

Абітурієнти можуть ретельно обдумувати можливі варіанти місця навчання, та ознайомившись із Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини, вони на власному досвіді переконуються, що це сучасний, потужний, комфортний заклад, який займає високі позиції на ринку освітніх послуг України.

Нині в УДПУ триває «активна фаза» вступної кампанії. Нагадаємо, що цьогоріч технічні секретарі працюють з паперовими документами окремих категорій вступників, а всі інші абітурієнти створюють електронні кабінети та розсилають заявки на різні спеціальності в консультативному центрі університету.

Майбутні студенти схвильовані, однак цілеспрямовані у виборі професії. Вибір навчального закладу – це серйозний крок. УДПУ імені Павла Тичини надає можливість своїм студентам самореалізуватися й досягти успіху в житті. Сьогодні університет чекає на абітурієнтів, які стануть його першокурсниками!