Урочиста академія, приурочена професійному святу науковців – Дню науки

31 травня 2016

DSC_0417

24.05.2016 у святково прибраній актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася урочиста академія, приурочена професійному святу науковців – Дню науки.

Уже з вестибюлю було зрозуміло: зібралися представники науки. На це вказували багаточисельні виставки наукової продукції викладачів та студентів університету, сертифікатів учасників міжнародних програм 2015 – 2016 рр., дипломів переможців конкурсів, олімпіад, змагань.

DSC_0400

Проведення урочистої академії у ці травневі дні в рамках Фестивалю науки у нашому університеті стало доброю традицією. Нині, коли вся наукова спільнота України проводить Х Всеукраїнський фестиваль науки — справді всенародне свято наукового пошуку та творчих здобутків, в УДПУ День науки святкували досвідчені та молоді науковці, докторанти та аспіранти, студентська молодь.

DSC_0409Всі вони раді були бачити на заході почесних гостей: голову Уманської райдержадміністрації Віталія Олійника, заступника Уманського міського голови Ольгу Радченко,заступника голови Уманської районної ради Петра Бабкіна, начальника відділу освіту Уманської райдержадміністрації Бориса Бондаря. Всі вони щиро привітали досвідчених та молодих науковців університету зі святом, побажали подальших творчих здобутків, які, до речі, не залишаються непоміченими.  Гості нагородили науковців університету грамотами райдержадміністрації, міської та районної рад, міського та районного відділів освіти.

Ректор також виконав почесну місію — вручив представникам професорсько-викладацького колективу нашого університету Почесні грамоти Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації за багаторічну плідну працю і вагомий особистий внесок у розвиток національної науки, запровадження сучасних технологій навчання і виховання студентської молоді та з нагоди Дня науки доктору педагогічних наук, професору, завідувачу кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Олександру Кобернику.

DSC_0508

DSC_0420

Ректор університету, доктор педагогічних наук, професор Олександр Безлюдний, поздоровивши колег зі святом, озвучив першорядні наукові досягнення викладачів та студентів, побажав професорсько-викладацькому складу, співробітникам, аспірантам і студентам міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму і нових плідних здобутків, завжди підтримувати вогонь незгасимих ідей і помислів в ім’я розквіту науки.

DSC_0480

Заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін вручив диплом за наукові досягнення, навчання та виховання студентської молоді  Перфільєвій Майї Володимирівні.

Студентка нашого факультету Завалко Альона здобула перемогу у щорічному конкурсі “Кращий студент-науковець УДПУ”. Для вручення диплома було запрошено   проректора із наукової роботи та міжнародного співробітництва Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, кандидат історичних наук, доцента Сокирську Владилену Володимирівну .

DSC_0607

Також Владилена Сокирська нагородила дипломом за перемогу у конкурсі “Найрозумніший студент УДПУ” Мельничук Анну, студентку факультету соціальної та психологічної освіти .