Урочиста посвята в першокурсники

1 вересня 2017

Одна з перших подій у житті кожного студента – урочиста посвята. Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого студентського життя, допомагає влитись у факультетський колектив.

В останній день літа в університеті відбувся урочистий ритуал посвяти першокурсників у студенти. Весело й піднесено-урочисто на площі, прикрашеній стягом України, прапором та штандартом університету. Звучить музика. Схвильовані студенти-першокурсники, батьки, викладачі переповнили університетський майдан.

Цьогоріч навчальний заклад поповнився рекордною кількістю розумних і допитливих, талановитих і жагучих до отримання знань юнаків і дівчат із 23 регіонів нашої держави. 4086 вчорашніх випускників шкіл стали студентами УДПУ – найбільшого і найпопулярнішого закладу сучасної освіти не лише в Черкаській області, але й в центральному регіоні держави.

Адміністрація, професорсько-викладацький склад та співробітники університету на чолі з ректором, професором Олександром Безлюдним радо приймали першокурсників до великої студентської родини. На святі також були присутні почесні гості, випускники навчального закладу, батьки студентів, друзі, близькі.

Посвята у першокурсники – це перша урочиста подія у житті тисяч юнаків та дівчат, які здійснили свою мрію, вступивши на навчання до УДПУ. Саме вона відкрила новий, дуже цікавий і захоплюючий період їх життя – студентські роки! Нехай же вони будуть корисними, яскравими та щасливими!