УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ФАКУЛЬТЕТУ СОЦІАЛЬНОЇ ТА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ

29 червня 2018

27 червня відбулось урочисте вручення дипломів випускникам ОС «Бакалавр» та «Магістр» факультету соціальної та психологічної освіти.

З вітальним словом до випускників звернулась проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент – Ревнюк Наталія Іванівна.

Наказ про видачу дипломів зачитала заступник декана з навчальної роботи, викладач кафедри психології Філатова Тетяна Сергіївна.

Серед випускників факультету була доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи – Кочубей Тетяна Дмитрівна, яка закінчила навчання за ОС «Магістр».

Вручали дипломи випускникам високоповажні гості:

Коляда Наталія Миколаївна – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Коберник Олександр Миколайович – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри  педагогіки та освітнього менеджменту.

Данилевич Лариса Арсеніївна – кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології.

Від імені випускників виступила Валінькевич Анна.

Зі словами благословення від імені батьків виступила Чернієнко Ірина Іванівна.

Розважали випускників та гостей творчі колективи – хореографічна майстерня «Gut dance Family», керівник Гут Ірина Ігорівна та тріо «Гонта». Також з музичним подарунком виступила Олійник Яна, а  гумористичним номером  привітала усіх учениця 3 класу ЗОШ №8 Кишінько Софія.

Вітаємо усіх випускників з вдалим закінченням навчання та бажаємо педальних особистих звершень і професійних успіхів.


Фото новини: