Участь студентів-психологів у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія»

8 квітня 2019

З 2 по 5 квітня 2019 року на базі ДВНЗ Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди проходив  ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія» (Теоретична та прикладна психологія), в якому взяли участь студенти факультету соціальної та психологічної освіти Варивода Андрій (2 курс, 29 група)  та Барабаш Анна (4 курс, 43 група). Підготовку студентів до участі у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з «Психології» здійснювали доценти кафедри психології – Шулдик Г.О., Данилевич Л.А. та кандидат психологічних наук Байда С.П.

Наші студенти-психологи гідно представили свої роботи і знання з різних галузей психології та успішно справились із завданнями трьох турів (прикладний, теоретичний, проектний – захист наукової роботи). Серед 77 учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з психології студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вибороли: призове 3 місце отримав Варивода А.  та грамоту за високі здобутки у номінації «Майбутнє психологічної науки», 34 місце – Барабаш А.

Вітаємо переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія» (Теоретична та прикладна психологія) і бажаємо подальших успіхів у навчальній діяльності та нових звершень.


Фото новини: