Факультет активно долучився до святкування Міжнародного день студентського спорту

23 вересня 2019

20 вересня в Україні відзначали Міжнародний день студентського спорту. В цей день на спортивному майданчику УДПУ імені Павла Тичини відбулося свято фізичної культури і спорту, молодості і здорового способу життя.

Під гаслом «Здорова молодь – сила нації» студенти УДПУ підтримали Всеукраїнський флешмоб «Jump Sguats», чим показали свою єдність і спортивний дух – виконали стрибки з напівприсяду.

Студентська молодь факультету брала активну участь у змаганнях з різних видів спорту. Не залишились наші студенти і без перемог, студентка І курсу Руслана Андрєєва отримала ІІ місце та студент IV курсу Олександр Слюсаренко здобув ІІІ місце у змаганнях з баскетболу.

Від імені ректора УДПУ почесну місію нагородження кращих спортсменів виконала проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк. Голова профкому УДПУ Валентин Хитрук підготував для переможців змагань подарунки. Заслужену нагороду отримав також студент факультету соціальної та психологічної освіти Євгеній Овсяніков.

Підтримка молоді у її прагненні до олімпійських вершин – стратегічний напрямок роботи університету. Наші спортсмени – наша гордість!


Фото новини: