ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС «ЛІГА ПЕДАГОГІВ» – ФЕЄРІЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

25 травня 2018

22-23 травня 2018 року на базі Українського дитячого центру «Молода гвардія» відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Ліга педагогів», співорганізатором якого виступив Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

У роботі фестивалю взяли участь понад 100 студентів і викладачів закладів вищої освіти, керівників та педагогів літніх оздоровчих таборів та майже сотня студентів (серед них є й студенти факультету соціальної та психологічної освіти), які вдосконалюють практичні вміння та навички у рамках навчання у Всеукраїнській школі педагога-організатора.

У конкурсній програмі, яка включала конкурс реклам «Краща молодь світу», танцювальний конкурс «Dance-show», «Ігровий батл» та «Інтелектуальний марафон», взяли участь команди від педагогічних університетів, коледжів та закладів оздоровлення та відпочинку.

Фестивальний сертифікат за педагогічну майстерність отримав Бурлака Юрій, студент 17 групи факультету соціальної та психологічної освіти, який виступав у складу університетської команди.

Оцінювало виступ команд-учасниць компетентне журі, яке очолювала заступник голови організаційного комітету, декан факультету соціальної та психологічної освіти, професор Кравченко О. О.

Також Оксана Олексіївна взяла участь у церемонії закриття ІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Ліга педагогів». Вона відзначила високий рівень проведення фестивалю та висловила слова вдячності адміністрації та колективу Українського дитячого центру «Молода гвардія» за співпрацю у сфері підготовці майбутніх фахівців. Подяки О. Кравченко вручила  заступнику генерального директора з виховної роботи В. Безденю, а картину з краєвидами парку «Софіївка» із вдячністю прийняв генеральний директор Е. Лебединський.

У роботі науково-практичного семінару «Форми, методики та прийоми освітньо-виховної роботи актуальні в умовах рекреації», що проходив  у рамках фестивалю-конкурсу, взяла участь заступник декана з практичної підготовки студентів Роєнко С. О. Актуальні питання щодо важливості функціонування дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також проблеми кадрової політики, що обговорювалися  в рамках роботи круглого столу, знайшли своє втілення в резолюції. 

Учасника фестивалю мали можливість не лише продемонструвати власні вміння та навички, креативність, а також через участь в майстер-класах, методичних конструкторах, творчих майстернях підвищити педагогічну майстерність.


Фото новини: