Форум «Громада, дружня до дітей та молоді»

13 грудня 2018

11-12 грудня у місті Києві проходив форум, де відзначили представників 11 міст та громад, які першими від України претендують на міжнародний статус Кандидата ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді».
«Громада, дружня до дітей та молоді» – це глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес для розвитку добробуту дітей та молоді. З часу створення у 1996 році, до програми приєдналися понад 3000 муніципальних округів у 38 країнах на п’яти континентах. На сьогодні ініціатива «Громада, дружня до дітей та молоді» охоплює понад 30 мільйонів дітей.
Місто Умань також активно долучилась до реалізації цього проекту і отримала почесне звання «Кандидата ініціативи Громада дружня до дітей та молоді».
Також представники молоді з міст та ОТГ, що беруть участь у проекті «Громада, дружня до дітей та молоді» обговорили участь молоді в своїх населених пунктах в рамках конференції у Києві.
Молодь з Вінниці, Черкас, Кам’янець-Подільського, Умані, Львова, Маріуполя, Дружківки, Клесівської та Білозірської ОТГ, міст що брали участь у проекті, обговорила те, як представлена молодіжна участь у їхніх громадах, проекти та ідеї ініційовані молоддю та можливості для розвитку своїх ідей в рамках проекту.
Учасники конференції також змогли поставити свої питання з приводу конкурсу інформаційних кампаній з адвокації, яку раніше оголосила Національна молодіжна рада України.


Фото новини: