Форум жіночого лідерства

1 лютого 2020

 

30 січня 2020 року за сприяння Громадської організації Егаліте Інтернейшнл в рамках міжнародного проекту «Посилення жіночого політичного лідерства на територіальних Київської та Черкаських областей» за підтримки Канадського Фонду Місцевих Ініціатив і колег з місцевого самоврядування відбувся форум жіночого лідерства.

Мета форуму – посилення ролі жінок в територіальних громадах області, підвищення професійних знань, а також лідерських якостей, створення мережі активних жінок лідерів, які мають активну громадську позицію та прагнуть покращити умови проживання у свої громадах.

За дорученням міського голови Олександра Цебрія учасників форуму привітала секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк. Міжнародний експерт з питань розвитку, керуючий партнер та менеджер з розвитку організації «Егаліте Інтернешинл» – Виговська-Каменко Тетяна презентувала міжнародний проект «Посилення жіночого політичного лідерства на територіальних Київської та Черкаських областей».
Начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер виступила з перезентацією «Роль жінки у сучасному суспільстві. Практичний досвід».

Декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко доповіла про «Гендерні аспекти розвитку жіночого студентського лідерства в умовах закладів вищої освіти».

Голова Міжнародного Благодійного фонду «Небайдужі», координаторка проекту в Черкаській оласті – Кулик Маіна доповіла про розвиток жіночого лідерства і участі жінок у місцевому самоврядуванні, громадському русі та розвитку власної самореалізаії в ОТГ проекту.
Молодіжними ідеями щодо згуртування і активних дій жіночих організацій та ініціативних груп поділились студенти Черкаського національного університету Б. Хмельницького, членкині Центру гендерної освіти університету Вовк Віталіна та Здір Дарина.

На завершення відбулось обговорення актуальних питань.


Фото новини: