ХХ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми вищої освіти: теоретико-методологічні та прикладні аспекти»

23 квітня 2019

На базі Барського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Михайла Грушевського 17-18 квітня 2019 року у рамках ХХ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої освіти: теоретико-методологічні та прикладні аспекти» доктором педагогічних наук, професором, професором кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи УДПУ імені Павла Тичини Кочубей Тетяною Дмитрівною був проведений тренінг на тему «Конфлікти в сім’ї та з ровесниками» для студентів ІІІ курсів спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Право» коледжу.

         У ході тренінгу розглядалися питання: ознаки корисного та негативного впливу конфлікту; стратегії поведінки у конфлікті: суперництво, компроміс, уникнення та поступливість; причини конфліктів та поради для конструктивного їх розв’язання.

         Студенти досить жваво обговорювали проблеми винесені на тренінг. Результатом тренінгу стали спільно напрацьовані шляхи вирішення конфліктних ситуацій, які зустрічаються у молодіжному середовищі.


Фото новини: