Х-Й ЮВІЛЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА «ПІСЕННИЙ ВЕРНІСАЖ-2018»

2 березня 2018

В УДПУ відбувся ювілейний десятий фестиваль-конкурс аматорського мистецтва «Пісенний вернісаж-2018», заявки на який подала рекордна кількість учасників з різних факультетів: 32 вокалісти, один дует та рок-гурт. Вже на початку навчального року студенти цікавились, коли відбуватиметься цей вокальний марафон, адже він проходить в університеті з 2008 року і полюбився своєю яскравою демонстрацією талантів. Засновником цього концертного шоу є заслужений працівник культури України, режисер-постановник Наталія Алєксєєва.

Безкомпромісне і справедливе журі оцінювало конкурсантів за такими критеріями як майстерність виконання твору, чистота звучання, сценічна культура виконання. Головою журі був кандидат педагогічних наук, доцент, володар Гран-прі Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, художній керівник фольклорного ансамблю «Софія», заслужений працівник культури України Василь Семенчук, а членами журі: голова профкому університету, кандидат педагогічних наук, доцент Валентин Хитрук, кандидат педагогічних наук, доцент, лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, художній керівник народного ансамблю Акварелі» Віра Калабська, кандидат педагогічних наук, доцент, володар Гран-прі Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, заслужений працівник культури України Петро Волошин, володар Гран-прі Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, художній керівник чоловічого тріо «Гонта», заслужений працівник культури України Валентин Купчик.

У категорії ансамблевий спів диплом завоював  — рок-гурт «Чіфтейм» факультету соціальної та психологічної освіти (художній керівник Роман Дацько).

Голова профкому вручив матеріальну винагороду переможцям і спеціальний приз від профкому одному із конкурсантів — Роману Дацьку.

Факультет соціальної та психологічної освіти щиро вітає рок-гурт «Чіфтейм» та його художнього керівника Романа Дацька, та бажає подальших творчих успіхів та нових злетів.