Церемонія вручення дипломів магістрів

17 лютого 2020

Всі знають, що факультет  у цьому році відпускає  тих студентів, яких можна назвати справжніми професіоналами, які за роки навчання здобули ґрунтовні знання.

Настав час рухатись до висот та гучно заявити про себе. Це ваш шанс змінити світ. Це час жити і творити та гідно нести звання випускника нашого факультету соціальної та психологічної освіти..

Урочисту церемонію вручення дипломів магістрів студентам денної та заочної форми навчання  факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини розпочала з інноваційних досліджень та європейської інтеграції, доктора педагогічних наук, професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Коляда Наталія Миколаївна.

Наказ ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доктора педагогічних наук, заслуженого працівника освіти України, професора Безлюдного Олександра Івановича  зачитала декан факультету, доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Кравченко Оксана Олексіївна

Вручали дипломи випускникам високоповажні науково-педагогічні працівники:

  • доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Коберник Олександр Миколайович;
  • кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Албул Ірина Володимирівна
  • кандидат психологічних наук, доцент Діхтяренко Світлана Юріївна

Від імені випускників виступила студентка 261 групи Песоцька Юлія, яка у своєму виступі подякувала науково-педагогічним працівникам, працівникам деканату та декану факультету за можливість всебічного розвитку, відмінні знання та можливість впроваджувати власні проєкти та ініціативи.

Шановні наші випускники! Ми вітаємо Вас усіх. У вас велике майбутнє. Попереду нові висоти та перемоги. Нехай вам щастить у житті. Будьте завжди впевнені в собі і знайте, що кожен з вас – найкращий.


Фото новини: