Що вивчити у січні? Дайджест курсів

19 січня 2022
Концентрація крутих курсів та нових знань в одному листі зашкалює! 
Січневий дайджест курсів на Prometheus та Prometheus+! Скоріше обирайте свій курс та розпочинайте навчання!
Безкоштовні курси Prometheus: 
Курс Любомира Остапіва «Особистий та сімейний бюджет». 
Як правильно керувати своїми коштами, планувати витрати та постійно заощаджувати? Курс пропонує базові знання та практичні поради, які допоможуть зрозуміти, як будувати особистий бюджет. Економити насправді неважко — достатньо знати правила.

Зареєструватися


«Інформаційна безпека»
Медіаграмотність – чи не головна навичка, якою має володіти людина в сучасному інформаційному просторі. Курс спрямований на розвиток насамперед ваших практичних знань і навичок щодо виявлення і розвінчання фейків, дезінформації та маніпулятивних впливів.

«ІТ-продукт з нуля: з чого розпочати та як розвивати?»

Як створити успішний ІТ-продукт? Де шукати фінансування та на що слід звернути увагу? Цей курс — міні акселераційна програма. Вона допоможе краще зрозуміти, як створювати й розвивати ІТ-продукти.
«Освіта для всіх: різноманітність, інклюзія та фізичний розвиток» з циклу курсів «Нова фізична культура»
В Україні діють понад 18 тисяч інклюзивних класів, в яких навчається понад 25 тисяч дітей. Проте залишається багато питань, які турбують освітян: на кого орієнтоване інклюзивне навчання? Які кроки варто зробити, аби створити в закладі освіти інклюзивний клас та комфортне середовище для дітей з особливими освітніми потребами? Експерти охоче нададуть відповіді на ці запитання та  поділяться власним досвідом створення інклюзивного середовища не лише на рівні школи, а й на рівні кожного заняття.

Зареєстуватися


«Жіноче лідерство у розвитку енергетичного потенціалу ОТГ»
Курс спрямований на підвищення спроможності та посилення ролі жінок у процесах енергетичної трансформації, декарбонізації економіки та модернізації інфраструктури на місцевому рівні, зокрема у рамках розробки та втілення Планів сталого енергетичного розвитку та клімату (ПДСЕРК) для об’єднаних територіальних громад.
Курси Prometheus+:
«Управління персоналом: дієві інструменти»
Навчіться формувати результативну команду, оцінювати ефективність та підвищувати продуктивність ваших працівників разом з кращими експертами сфери — викладачами Львівської бізнес-школи УКУ та фахівцями компанії Luxoft!
Основною метою курсу є знайомство менеджерів та керівників з HR процесами, які спрямовані на побудову сильних та ефективних команд.
«Відеозйомка для кожного»
На курсі ви навчитеся знімати якісні відео на будь-які гаджети — смартфон, фотоапарат чи на відеокамеру. Ви дізнаєтеся, у чому полягає секрет динамічних та емоційних відеороликів, та зможете використовувати це для створення власних сценаріїв. Опануєте техніку запису інтерв’ю, а також навчитесь знімати на відео себе.
Курс Любомира Остапіва «Фінансова свобода. Як і куди інвестувати гроші?»
На курсі ви складете індивідуальний фінансовий план та зрозумієте, як отримувати пасивний дохід.  А також подивитесь на інвестиції значно ширше депозитів та квартир, дізнаєтесь про можливості вкладати гроші на біржах Лондону та Нью-Йорку.
Після закінчення курсу ви будете впевненіше дивитись у своє фінансове майбутнє.