ІІІ міський молодіжний фестиваль соціальних проектів «Почуй!Побач!»

28 квітня 2016

DSC_7535

 «Бійся байдужих – вони і не вб’ють
і не зрадять, але тільки з їхньої
мовчазної згоди існують
на землі зрада і вбивство»

Не будь байдужим!

Під таким гаслом пройшов ІІІ міський молодіжний фестиваль соціальних проекутів «Почуй!Побач!».

 Вкоте підтведилося що уманська молодь дуже креативна та творча. Колективи які брали участь в даному фестивалі підготували виступи на різноманітні тематики: від страшних наслідків віни на сході, кохання яке пройшло крізь роки та різноманітних моральних цінностей людей.

DSC_7512

DSC_7521

Під час фестивалю глядачі насолоджувались піснями та танцями у виконанні Анастасії Білан, Тетяни Бадяки, хореографічного колективу «Крок вперед», «Веселкова палітра» допомогла зрозуміти глядачам що за допомогою гарних справ можна просто змінити життя на краще, «Колектив Прометей» підняли тему війни, та її наслідків.

DSC_7529

DSC_7539

DSC_7511

DSC_7501

«Гармонія» якою б складною ситуація в житті б не трапилась ніколи не потрібно залишати Надію, оскільки вона ніколи не згасає, «Відкриті серця» постановка цікавого флешмобу за здоровий спосіб життя , і звісно «Ілюзія світла» яка зворушила своєю історією весь зал, за допомогою простої тіні передали всі емоції та почуття які пережили герої історії.

DSC_7534

DSC_7514

DSC_7522

DSC_7538

Усі учасники отримали дипломи фестивалю та подяки.

DSC_7555

DSC_7560
Організатори фестивалю: відділ у справах сім’ї та молоді міської ради, Факультет соціальної та психологічгної освіти УДПУ ім.П.Тичини, Студентська соціально – психологічна служба ,Клініка дружня до молоді Уманської дитячої міської лікарні.