Запрошуємо Вас до участі у ІІ Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції

17 вересня 2015

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у ІІ Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції «ПЕДАГОГІЧНО-ПРОСВІТНИЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХІХ – ПОЧАТОК ХХ СТ.)», яка відбудеться 12 листопада 2015 р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

internet_keyboar-100008909-large

Тематичні напрями конференції

  • Методологічний інструментарій історико-педагогічних досліджень.
  • Громадські організації України в авангарді змагань за національне становлення та національну освіту.
  • Роль особистості у педагогічно-просвітницькій діяльності громадських організацій
  • Українська періодика другої половини ХІХ – початку ХХ ст. як засіб формування національної свідомості.
  • Громадські організації України: від витоків до сьогодення.

Мова конференції: українська, російська, англійська.

Матеріали конференції

Тексти статей будуть опубліковані у «Збірнику наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини» та «Історико-педагогічному альманасі», що входять до переліку наукових фахових видань з педагогіки.

Терміни та умови подачі статей і заявок на участь

Заявку на участь та/або статтю для публікації потрібно надіслати на електронну адресу організаційного комітету: lenabaldyniuk@gmail.com до 1 жовтня 2015 року. Після прийняття матеріалів слід надіслати на адресу оргкомітету електронну скан-копію документа про оплату публікації статті у збірнику.

Вартість публікації статті складає 30 грн. за кожну повну (або неповну) сторінку формату А-4. Вимоги до статей додаються.

Видання програми та Збірника наукових праць заплановано до початку конференції. Учасники отримають збірник під час роботи конференції особисто чи поштою після її завершення.

Оргкомітет залишає за собою право на відхилення статей, якщо вони не відповідають вимогам або не підтверджено оплату їх публікації.

Вимоги щодо оформлення статей

  1. Згідно з Постановою Президії ВАК України від 15.01.2003р. «Про підвищення вимог до фахових видань, внесених до переліку ВАК України» до друку приймаються лише наукові статті, що містять такі необхідні елементи: постановка проблем у загальному вигляді та її зв’язок із важливими науковими чи практичними завданнями; аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв’язання даної проблеми і на які опирається автор, виділення невирішених раніше частин загальної проблеми, котрим присвячується дана стаття; формулювання цілей статті (постановка завдань); виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів; висновки з даного дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку. Стаття повинна відповідати тематиці збірника і сучасному стану науки.
  2. Стаття подається українською мовою обсягом до 10 сторінок машинописного тексту, на аркушах білого паперу стандартного формату з використанням шрифтів текстового редактора Word 14 розміру через півтора інтервали.
  3. У правому верхньому кутку першої сторінки статті розміщується ім’я та прізвище автора, науковий ступінь, посада, повна назва установи де працює автор, у лівому – визначений код Універсальної Десяткової Класифікації (УДК).
  4. На початку статті подається короткий виклад її змісту (анотація) з вказаним ПІП автора та ключові слова відповідно до тематики трьома мовами – українською, російською та англійською.
  5. Якщо у тексті наявні рисунки, вони повинні мати підписи, відповідно кожна таблиця – заголовок.
  6. Поля сторінок рукопису – 20 мм.
  7. Текст статті повинен бути вичитаний та підписаний автором.
  8. У тексті статті мають бути посилання на використані джерела із зазначенням у квадратних дужках порядкового номера і сторінки цитованого джерела (наприклад [3, с.15]). Неприпустимі посилання на неопубліковані та незавершені роботи. Відповідальність за вірогідність фактів, цитат, власних імен, оголошень несуть автори публікацій.
  9. Список використаних джерел оформлювати згідно з ДСТУ ГОСТ 7.1.006 «Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги і правила складання» (див Бюлетень ВАК України. – 2009. – № 5. – С. 26-30). Посилаючись на джерело у тексті, слід обов’язково вказати в квадратних дужках його номер за списком.

До розгляду не приймаються авторські оригінали, які виконані не за вказаними вимогами, неоплачені, без електронної версії та подані пізніше зазначених термінів.

Заявка учасника

Прізвище, ім’я, по батькові доповідача________________________

Науковий ступінь, вчене звання______

Місце роботи, посада _______________

Назва матеріалів доповіді ___________

Напрям роботи конференції__________

Форма участі у конференції: on-line

Адреса ___________________________

Телефон, e-mail____________________

Матеріали та грошові перекази просимо надсилати за адресою:

20308,  поштове відділення № 308, м. Умань 8, Черкаська обл., з поміткою: до запитання Балдинюк Олені Дмитрівні  або на електронну адресу: lenabaldyniuk@gmail.com, з поміткою: на конференцію 2015.

Призначення платежу: прізвище, ім’я, по-батькові учасника за публікацію статті.

 

Більш детальну інформацію можна отримати за контактами:

Тел. 067-963-11-48 (Балдинюк Олена Дмитрівна) – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки, соціальної роботи та історії педагогіки.

e-mail: lenabaldyniuk@gmail.com

Чекаємо на Вас!