Зустріч із соціальними працівниками фонду «Воля»

25 вересня 2015

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини підписав угоду про співпрацю з Міжнародним благодійним фондом «Воля». У рамках цієї співпраці на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася зустріч із соціальними працівниками фонду – Євгеном та Ігорем. Під час зустрічі актуалізовано проблеми поширення Віл-інфекцій, профілактики ВІЛ,СНІД, пропагандаи здорового способу життя, любові до себе та розвитку впевненості у собі.

-AnMZ5M1Zcg

Євген та Ігор з власного життєвого досвіду розповіли студентам – майбутнім соціальним працівникам, соціальним педагогам та практичним психолога – про алко- та наркозалежність, з чого все у них починалось та коли прийшло розуміння та бажання змінити свій стиль життя. Адже, за статистикою близько 50% Віл-інфекцій передається статевим шляхом, що свідчить про халатне відношення людей до власного здоров’я, підбору статевих партнерів.

pVFMEaRXfdQ
Лекція відбувалась в неформальній атмосфері, з акцентом більше на життєвий досвід, аніж на теоретичні знання та статистичні дані, що дозволило студентам із гостями відкрито поговорити про існуючі питання.
Студенти вдячні, Ігорю та Євгену, за щирість та відвертість, яку зараз не часто зустрінеш.
З нетерпінням чекатимемо наступної зустрічі.

4QEuIlp-ZNY

GCOwvm3k7IQ