Стартував набір учасників проєкту «Школа демократичного врядування для молоді»

9 листопада 2020

Стартував набір учасників проєкту «Школа демократичного врядування для молоді»🔥🔥🔥

✍️ Навчальна програма стосується підготовки фахівців з молодіжної політики, її реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням «Асоціації міст України» за підтримки фонду NED.

✅ «Школа демократичного врядування для молоді» – молодіжний проєкт направлений на підготовку фахівців з молодіжної політики з усієї України та є продовженням попередніх двох проєктів – «Школа молодіжних лідерів громад» та «Публічне адміністрування в сфері молодіжної політики», які реалізовувалися в попередні роки.
Завдання проєкту – навчити громадських активістів та представників органів місцевого самоврядування ефективно працювати з молоддю в громадах.

🔺 В рамках проєкту учасники зможуть:

◾️ взяти участь в трьох навчальних сесіях
◾️ поспілкуватися з найкращими тренерами України з різних напрямків
◾️ поєднати теорію, отриманні знання та навики, виконуючи практичні завдання в своїх громадах
◾️ напрацювати проєкт стратегії розвитку молодіжного середовища у своїй громаді
◾️ долучитися до розробки довідника по роботі з молоддю.

🌎 Географія проєкту – об’єднані територіальні громади з усіє України.

👫 Учасники проєкту – фахівці з громад та громадські активісти з усієї України віком від 20 до 35 років, які працюють з молоддю😎

📣 Загалом буде відібрано 20 учасників – 10 представників органів місцевого самоврядування та 10 громадських активістів. Важливо, щоб учасники могли відвідати всі сесії проєкту та вчасно виконували завдання.

📌Подати заявку 👉 https://bitly.su/Umya

⏳ Дедлайн прийому заявок – 2️⃣0️⃣ листопада 2020 року. Результати будуть оголошені 2️⃣3️⃣ листопада 2020 року.

Перша сесія проєкту запланована на 16-18 грудня 2020 року. Усі новини про проєкт публікуватимуться на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook та на сайті – https://activitycenter.org.ua/