Джога Ольга Валентинівна

ПІБ випускника: Джога Ольга Валентинівна

Тема дисертаційного дослідження:  «Виробничо-технологічна підготовка бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти»

Рік вступу:  2018

ПІБ наукового керівника:  д.п.н., доц. Ящук Сергій Миколайович

Основні досягнення:

Статті у наукових фахових виданнях України

  1. Джога О. В. Стан розробленості проблеми підготовки бакалаврів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти до виробничо-технологічної діяльності. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вип. 3. С. 60–68.

URL:  http://znp.udpu.edu.ua/article/view/190284

  1. Джога О. В. Обґрунтування кваліфікації бакалаврів галузі харчових технологій через функції діяльності на місцях працевлаштування. Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Вип. 4. С. 42–54.

URL:  http://znp.udpu.edu.ua/article/view/200150

  1. Джога О. В. Удосконалення виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій як виклик сьогодення. Наукові записки Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки. К.: Вид-во НПУ
    ім. М. П. Драгоманова, 2020. Вип. 147. C. 55–64.
  2. Джога О.В. Критерії, показники та рівні виробничо-технологічної готовності бакалаврів галузі харчових технологій. Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: «Педагогіка. Соціальна робота». Ужгород, 2021. № 1 (48). С.116–

URL: http://visnyk-ped.uzhnu.edu.ua/article/view/234917

Статті у наукових виданнях інших держав

  1. Джога О. В. Анализ состояния производственно-технологической подготовки бакалавров области пищевых технологий в педагогических высших учебных заведениях. (Jurnalul Umanitar Modern) Modern Humanitarian Journal. Republica Moldova, 2020. Vol.3. № 4(6). С. 5–8.

URL: file:///C:/Users/User/AppData/Local/Packages/Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe/TempState/Downloads/MHJ-2020-V.3-46%20(1).pdf

  1. Dzhoha O. Basic and Semantic Nature of Food Science Bachelor’s Production and Technological Training in Pedagogical Institutions of Higher Education. (Сутність та змістова характеристика виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти) Science and Education a New Dimension. Pedagogy and Psychology, IX (96), Issue: 245, 2021. Р. 23–25.

URL: https://seanewdim.com/uploads/3/4/5/1/34511564/ped_psy_245_96.pdf

Наукові праці, які засвідчують апробацію матеріалів дисертації

  1. Джога О.В. Виробничо-технологічна підготовка бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. Концептуальні шляхи реформування та розвитку педагогічних наук: матеріали наук.-практ. конф. 10–11 травня 2019 р. Херсон: Молодий вчений, 2019. С. 76–80.

URL: http://molodyvcheny.in.ua/files/conf/ped/36may2019/16.pdf

  1. Джога О.В. Стан розробленості проблеми підготовки бакалаврів галузі харчових технологій в педагогічних закладах вищої освіти. Наука і вища освіта: матеріали XXVIIІ Міжнар. наук. конф. студентів і молодих учених. 13 листопада 2019 р. Запоріжжя: КПУ, 2019. С. 252.

URL:http://virtuni.education.zp.ua/info_cpu/sites/default/files/%20%D0%9D%D0%92%D0%9E%202019.pdf.

  1. Dzhoha O. Place of industrial and technological activity in vocational teachers’ training in nutritional profile (Місце виробничо-технологічної діяльності в підготовці педагогів професійного навчання харчового профілю). Topical Issues of Humanities, Technical and Natural Sciences: IV International Scientific Conference for Bachelor, Master, Graduate Students and Young Researchers. 21 November 2019, Vinnytsia. Р. 289–291.

URL: https://jti.donnu.edu.ua/article/view/9158

  1. Джога О.В. Вплив виробничо-технологічної підготовки бакалаврів у галузі харчових технологій на освітній процес у ліцеях та коледжах. Наукові горизонти: зб. наук. праць. Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених: матеріали VIІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених, аспірантів та студентів. 04–05 червня 2020 р. Вип. VIІІ. Переяслав-Хмельницький.С.124–128.

URL:https://drive.google.com/file/d/1BgDWHS_7h7ppLK66KlBNh9agU1_GjHW/view

  1. Джога О.В. Теоретичні основи виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. Актуальні проблеми педагогічної освіти: європейський і національний вимір: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. 12–15 жовтня 2020 р. Луцьк: ФОП Іванюк В.П., 2020. С. 329–331.

URL:https://vnu.edu.ua/uk/faculties-and-institutions/fakultet-pedagogichnoi-osviti-ta-socialnoi-roboti

  1. Джога О. В. Педагогічні умови виробничо-технологічної підготовки бакалаврів галузі харчових технологій у педагогічних закладах вищої освіти. World science: problems, prospects and innovations: The 9th International scientific and practical conference. May 19–21, 2021. Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2021. P. 271–276.

URL:https://sci-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/05/WORLD-SCIENCE-PROBLEMS-PROSPECTS-AND-INNOVATIONS-19-21.05.21.pdf.

Наукові праці, які додатково відображають наукові результати дисертації

  1. Джога О.В. Проблема голоду у майбутньому. Актуальні соціально-філософські проблеми сучасності: матеріали ХІI Всеукр. наук. конф. 26 листопада 2019. Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. С. 64–67.
  2. Виробниче навчання: навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук, І. А. Філімонова. Умань: Візаві, 2021. 676 с.

Участь у нaукoвo-прaктичних конференціях, семінарах різних рівнів:

міжнародних – «Наука і вища освіта» (Запоріжжя, 2019), «Topical Issues of Humanities, Technical and Natural Sciences» (Вінниця, 2019), «Актуальні проблеми педагогічної освіти: європейський і національний вимір» (Луцьк, 2020); «Психолого-педагогічні аспекти інформаційної безпеки особистості» (Гродно, Білорусь, 2021); «World science: problems, prospects and innovations» (Toronto, Canada. 2021); «Інноваційні моделі розвитку науково-методичної компетентності педагогів професійної і фахової передвищої освіти: досвід, проблеми, перспективи» (Біла Церква, 2021).

всеукраїнських – «Концептуальні шляхи реформування та розвитку педагогічних наук» (Миколаїв, 2019); «Актуальні проблеми професійної та технологічної освіти: досвід та перспективи» (Умань, 2019; 2021); «Актуальні соціально-філософські проблеми сучасності» (Умань, 2019); «Основні напрями розвитку наукових досліджень молодих учених» (Переяслав-Хмельницький, 2020); «Реалії та перспективи розвитку науки та освіти в сучасних умовах» (Ужгород, 2021).

Онлайн зустріч на тему «Українська молодь покоління Z» ПКОЦ з доктором Матеушем Камьонкою, Педагогічний університет імені Комісії Національної Освіти, квітень 2021 р.