Академічна доброчесність – запорука якості вищої освіти

17 травня 2018

Черговий захід з питань дотримання  академічної доброчесності відбувся 15 травня на факультеті соціальної та психологічної освіти і став фінальним заходом VIII зміни діяльності Національно-патріотичного табору для студентської молоді «Дія».

Академічна доброчесність стосується не лише якості освіти  – вона напряму впливає на те, яких громадян виховує система вищої в країні, які цінності закладаються під час навчання в університеті та яким є «секрет успіху» в суспільстві. Чи це важка і наполеглива праця, яка допомагає досягати успіхів як окремому індивіду, так і країні в цілому, чи це обман, шахрайство та сумнівна спритність, які потім стають нормами суспільних відносин і тягнуть країну на дно.

А чи підтримують категорію академічної доброчесності студенти нашого факультету?

Протягом місяця активні та цілеспрямовані студенти працювали над розробкою соціальних роликів, які описують ситуацію з академічною доброченістю не тільки  в нашому вузі, а й в Україні загалом.

Варто зазначити, що відеороботи вийшли досить цікаві та оригінальні. Тож дякуємо студентам, які взяли участь в даному заході.


Фото новини: