Важливість знання англійської мови: виклики сьогодення

12 січня 2024

Знання англійської мови дозволяє науковцям з усього світу спілкуватися, обмінюватися думками та співпрацювати у міжнародному науковому середовищі. Вона робить наукову інформацію більш доступною та сприяє швидкому поширенню нових відкриттів і досягнень у науці.

Володіння англійською дозволяє легко спілкуватися з людьми з різних країн, розширює можливості для підприємництва та сприяє культурному обміну.

Уряд планує запустити всеосяжну й доступну програму з вивчення англійської мови. Відкриту для кожного, незалежно від фінансового стану чи місця проживання. З індивідуальним підходом і відкритим доступом до освітніх ресурсів.

FUTURE PERFECT: в Україні стартує національний проєкт з популяризації англійської мови.

Мета проєкту Future Perfect — офіційно зробити англійську мовою міжнародного спілкування в Україні, відкрити кожному українцю нові можливості для професії та особистого розвитку, допомогти конкурувати на світовому ринку та отримувати високу зарплату.

Програма Future Perfect передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova.

Платформа для вивчення мов з персоналізованим підходом Promova пропонує українцям Premium-доступ до всіх мовних курсів на 3 роки. А онлайн-платформа для вивчення англійської Empower від Кембриджського університету доступна для українських викладачів та студентів.

Для зручності наших викладачів та студентів посилання на програму Promova розміщено на нашому сайті в розділі «Міжнародна діяльність» https://url.udpu.edu.ua/MWNlMjYzMW