Враження про роботу в УДЦ «Молода гвардія»

2 серпня 2021

Навчаючись в школі педагога-організатора та плануючи роботу в ДП УДЦ «Молода гвардія», я ставив собі за мету розвинути та сформувати вміння та навички роботи з дитячим колективом.

Працюючи в таборі «Зоряний» я можу з впевненістю сказати, що тут чудові працівники, які допомагають, напарники з якими дуже легко та чудово працюється, адміністрація, яка чимало доклала зусиль, щоб нам легко та цікаво працювалося разом. Адже ми одна команда.

Робота на посаді педагога-організатора розширила мої знання про особливості роботи в закладі оздоровлення та відпочинк. Я дізнався дуже багато цікавого, а саме: як правильно проводити та оформляти загонові та таборові справи, розписувати, оформляти та проводити ради справ, особливості роботи з різновіковою аудиторією дітей.

Пропрацювавши чотири зміни я хочу сказати, що мені дуже подобається працювати  з дітьми. Цікаво проводити  екскурсії територією УДЦ «Молода гвардія», організовувати ігри, спостерігати за активною роботою дітей в групах. Завжди захоплююся вмінню дітей співпрацювати разом. Діти завжди з нетерпінням чекають дискотек, різноманітних конкурсів, змагань. Всі заходи, що проводяться в таборі, сприяють згуртуванню дітей, дають можливість виявити та продемострувати таланти, гарно та корисно провести час.

Робота в «Молодій гвардії» − це відповідально, цікаво та креативно.

Олександр Нагаєвський,

студент 1 курсу


Фото новини: