Відбулося засідання ветеранського Хабу «Сильні духом»

17 травня 2024
     ✅ 16 травня 2024 року на базі Реабілітаційного комплексу «Гармонія» вчергове відбулося засідання ветеранського Хабу «Сильні духом» за участю дружин військовослужбовців та ветеранів для яких Катерина Радзівіл – кандидат психологічних наук, викладач кафедри психології УДПУ ім. П. Тичини, провела групу самопідтримки.
     Група психологічної підтримки – це простір взаємопідтримки для дружин матерів, сестер, коханих військослужбовців. Це зустрічі, які супроводжується фаховими психологами, які мають багаторічний досвід проведення груп.
     Мета програми: знизити емоційне навантаження, надати інструменти для покращення самопочуття при різних емоційних станах, познайомити жінок між собою для взаємної підтримки.
👥 Учасники заходу мали можливість поспілкувалися, обговорити та задати питання, на які отримали вичерпні відповіді.
👉 Адаптація відбувається, коли людина має план, цілі, досягає їх, і здатна витримувати стрес, який може виникнути при здійсненні цього плану.
👉 Мета ветеранського Хабу полягає в наданні повноцінної підтримки ветеранам та їх сім’ям, забезпечує їх життєстійкість, сприяючи їхньому психологічному і соціальному благополуччю після служби. Ветеранський Хаб виступає як центр, де забезпечуються різноманітні консультації та надається психологічна допомога, спрямована на вирішення викликів, з якими можуть зіткнутися ветерани та їх сім’ї.
👐На заняття запрошуємо всіх охочих військовослужбовців та членів їх родин. За детальною інформацією звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення:
📍м. Умань, вул. Садова,9/5, каб.№ 6
📲 067 760 8574
📲 тел.: +38 097 735 10 16 – Віктор Вдовиченко (Радник міського голови з військових питань)