Заключне засідання школи професійного зростання молодого викладача

27 квітня 2023

В рамках діяльності навчально-методичного центру професійного розвитку викладачів 24 квітня 2023 року відбулося заключне в цьому навчальному році засідання школи професійного зростання молодого викладача (координатор – к.пед.н., доцент Надія Стеценко).

На порядок денний виносилися  актуальні питання, які обговорювалися у процесі засідання.

З проблемою популяризації ЗВО у соціальних мережах виступила Наталія Іванівна Ревнюк– проректор з гуманітарних питань, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи УДПУ, яка глибоко орієнтується в проблемі, назвала особливості популяризації ЗВО  у різних соціальних мережах: Facebook, Instagram, YouTube.

Особливості професійно-педагогічної комунікації у діяльності викладача вищої школи в умовах війни розкрила кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи УДПУ Вікторія Павлівна Ісаченко.

Практичним досвідом використання сервісів Google в освітньому процесі поділилися молоді викладачі кафедри інформатики і інформаційно-комунікаційних технологій УДПУ Любов Олександрівна Тітова та Максим Сергійович Ковтанюк.

Доповіді викликали жвавий інтерес слухачів школи професійного зростання молодого викладача. Всі присутні мали можливість задавати питання доповідачам та висловлювати свої міркування з тієї чи іншої теми, винесеної на обговорення.