Знайомство зі спеціальністю 053 «Психологія»

26 липня 2024

Життя сучасної людини – це світ високих технологій, потоку інформації, стрімких трансформацій та змін, а ще й стресів, криз та потрясінь.

Професія психолога стає дедалі популярнішою та затребуваною у всіх сферах суспільства. Психологія – це ґрунтовні знання, безперервний розвиток і інтерес до своєї справи, вміння зрозуміти інших та знаходити відповіді на багато проблемних питань.

Які дисципліни вивчають студенти?

Програми навчання включають цикл загально-професійних дисциплін. Окрім вивчення теоретичних дисциплін студенти отримують практичні уміння і навички під час проходження різних видів практики.

Які можливості працевлаштування?

Психологи мають широке коло професійної діяльності у різних сферах виробництва, освіти та виховання, у закладах освіти, науково-дослідних інститутах, у сфері охорони здоров’я та соціального забезпечення, управління підприємством, обслуговування, правоохоронних та військових органах, центрах працевлаштування і вивчення громадської думки, громадсько-політичних організаціях та інших сферах діяльності.

Які ж існують перспективи?

Психологи в даний час затребувані в різних сферах: системі освіти, охорони здоров’я, правоохоронних органах, на підприємствах, в системі соціальної допомоги. Вони проводять психодіагностичну роботу, психокорекцію, психологічне просвітництво, психологічне консультування, психо-профілактичну роботу. Кадри потрібні в державні психологічні служби та реабілітаційні центри.

Онлайн реєстрація вступників – http://surl.li/toije