ЗУСТРІЧ ІЗ ВИПУСКНИКАМИ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ “УМАНСЬКИЙ ГУМАНІТАРНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. Т.Г.ШЕВЧЕНКА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ”

16 березня 2023

14 березня 2023 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася зустріч з випускниками бакалаврату Комунального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради».

Зустріч провели доктор педагогічних наук, професор, декан факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко Оксана Олексіївна; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Албул Ірина Володимирівна; кандидат педагогічних наук, викладач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, координатор з профорієнтаційної роботи факультету Юрченко Оксана Володимирівна.

Оксана Олексіївна привітала випускників бакалаврату Комунального закладу «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради». Ознайомила з історією університету Уманського державного педагогічного університету імені павла Тичини та факультету соціальної та психологічної освіти. Розповіла про можливості навчального процесу та реалізацію наукової та міжнародної діяльності на факультеті.

Оксана Володимирівна розповіла про особливості Вступної кампанії 2023. У своєму виступі презентувала вступні випробовування, а саме для кон’юктурних спеціальностей – 053 Психологія та 073 Менеджмент (Управління закладом освіти): Єдиний вступний іспит (ЄВІ) – форма вступного випробовування для вступу для здобуття ступеня магістра, яка поєднує тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська на вибір вступника) та Єдине фахове вступне випробовування (ЄФВВ) – форма вступного випробовування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра, яка передбачає оцінювання рівня підготовленості вступника до здобуття ступеня магістра з відповідної спеціальності; та не кон’юктурних спеціальностей – 011 Освітні, педагогічні науки та 231 Соціальна робота: Єдиний вступний іспит (ЄВІ) та Фаховий вступний іспит. А також представила перебіг вступної кампанії 2023.

На завершення зустрічі Оксана Олексіївна подякувала випускникам, що приєдналися до зустрічі та запросила на навчання до нашого ЗВО, а саме на факультет соціальної та психологічної освіти.


Фото новини: