Методичний семінар для наукових керівників здобувачів ступеня доктора філософії

25 січня 2022

Відповідно до плану роботи Науково-методичного центру професійного розвитку викладачів 24 січня 2022 року в онлайн режимі відбулося чергове засідання методичного семінару для наукових керівників здобувачів ступеня доктора філософії (модератор семінару: д. пед. наук, професор Олександр Коберник).

В роботі семінару взяли участь: проректор з наукової роботи, д. пед. наук, доцент Тетяна Годованюк, т. в. о. завідувача аспірантури та докторантури Анна Рогова, провідні науковці УДПУ імені Павла Тичини, що є науковими керівниками здобувачів ступеня доктора філософії.

Під час методичного семінару розглядалися наступні питання:

Про новий порядок присудження доктора філософії та скасування рішення разової спеціалізованої вченої ради закладу вищої освіти, наукової установи про присудження ступеня доктора філософії – доповідач д. пед. наук, професор Олександр Коберник.

Про зміни у документах педагогічного університету, що стосуються підготовки докторів філософії в аспірантурі повідомила т. в. о. завідувача відділу аспірантури та докторантури Анна Рогова.

Учасники методичного семінару обговорили орієнтовні програми наукової роботи аспірантів за спеціальностями та проєкт освітньо-наукової програми підготовки доктора філософії, що, безумовно, сприятиме підвищенню рівня підготовки докторів філософії та наукового потенціалу УДПУ імені Павла Тичини.


Фото новини: