Наукового товариства студентів та аспірантів факультету організували та провели зустріч-знайомство зі студентами першого курсу

15 листопада 2022

На факультеті соціальної та психологічної освіти 15 листопада 2022 року члени Наукового товариства студентів та аспірантів факультету організували та провели зустріч-знайомство зі студентами першого курсу з метою ознайомлення здобувачів освіти з наукової діяльності та планами роботи на навчальний рік.

Вступне слово виголосила заступник декана з наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Матрос Ольга Олександрівна. Окреслила мету зустрічі та представила виступаючих.

Голова НТСА, Лисенко Анна ознайомила першокурсників з метою організації, завданнями НТСА, формами роботи наукового товариства, історією організації, а також запросила першокурсників до спільної наукової роботи.

Аспірантка 2 року навчання факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Песоцька Юлія, студентки 4 курсу Тарасюк Тетяна та Ткаченко Леся, що є активними учасницями НТСА поділилися власним досвідом наукової діяльності в товаристві, представили свої наукові здобутки у вигляді фото матеріалів, сертифікатів, дипломів, нагород, а також вказали на деякі деталі його діяльності.


Фото новини: