Переможців конкурсів у 2024 році

15 травня 2024

     Кожного року студенти факультету соціальної та психологічної освіти активно долучаються до наукової діяльності, демонструючи свій інтелект, креативність та вміння аналізу. Це проявляється участю у міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсах наукових робіт. Участь у наукових конкурсах надає студентам можливість не лише показати свої навички та знання, але й розвивати свої дослідницькі та аналітичні здібності. Щороку багато студентів здобувають перемоги в цих престижних заходах. Не виключенням став і 2024 році, адже маємо вже переможців, зокрема:

    • Коляда Наталія Ігорівна, отримала диплом І ступеня у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії у 2023–2024 н.р., який проходив на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

     Науковий керівник: Кравченко Оксана Олексіївна, декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор.

 – Шуляк Тетяна Сергіївна, отримала диплом ІІ ступеня у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії у 2023–2024 н.р., який проходив на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

     Науковий керівник: Матрос Ольга Олександрівна, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент.

    • Черниш Вероніка Ігорівна, отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії у 2023–2024 н.р., який проходив на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Науковий керівник: Моргай Лілія Анатоліївна, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, доктор філософії, доцент.

    • Батяшова Єва Іванівна, отримала дипломом ІІ ступеня у заключному етапі ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану» 2023/2024 навчального року, який проходив 25–26 квітня 2024 року в Національному університеті цивільного захисту України.

     Науковий керівник: Міщенко Марина Сергіївна, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

     Науковий керівник: Кравченко Оксана Олексіївна, декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор.

    • Бригадир Денис Ігорович взяв участь в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science» Одеського національного технологічного університету.

     Науковий керівник: Кравченко Оксана Олексіївна, декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор.

          Студенти факультету соціальної та психологічної освіти продовжують доводити, що молодь – це мотор прогресу та інновацій, і їхня активна участь у наукових заходах є світлим прикладом цього.