Сертифікаційна програма «Державне лідерство та управління»

12 квітня 2022

Внесок Німецького ніверситету Адміністративних Наук м. Шпаєр у підтримку громадян України

Сертифікаційна програма «Державне лідерство та управління» для (майбутніх) керівників державної служби, голів місцевих державних адміністрацій та посадових осіб органів місцевого самоврядування (травень 2022 – жовтень 2022)

Програма пропонує курси з державного лідерства, права та публічного управління, порівняльного адміністрування, державних фінансів, Європейської економічної інтеграції, а також прийняття рішень в публічному секторі, вивчення інструментів запобігання та боротьби з корупцією.

Курси триватимуть з 11 травня по 31 липня (15 – 20 навчальних годин на тиждень). Для отримання сертифіката учасники Програми зобов’язані написати роботу, яку необхідно буде представити на завершальному етапі курсу в жовтні 2022 року.

Участь у програмі є безкоштовною. Німецький Університет Адміністративних Наук м. Шпаєр на період навчання забезпечує учасників Програми студентським житлом (однокімнатні приміщення з окремою ванною кімнатою) на території гуртожитку на 20 осіб.

Додаткова інформація про Німецький Університет Адміністративних Наук м. Шпаєр та Програма
https://www.uni-speyer.de/en/university/institution/welcome
https://www.uni-speyer.de/en/study/translate-to-englisch-ergaenzungsstudium/translate-to-englisch-zertifikatsstudium-fuer-ukrainische-studierende/goal-and-scope

Термін подачі документів до 25 квітня 2022 року
Початок курсів 11 травня 2022 року

З будь-яких додаткових питань звертатися за електронною адресою application@uni-speyer.de, зазначивши Ваш номер телефону та актуальні контактні дані. Ми зв’яжемося з Вами найближчим часом.

Подальша процедура
Ми розглянемо Вашу заявку одразу після 25 квітня 2022 року. Про результат Ви будете проінформовані в найкоротші терміни.

https://www.uni-speyer.de/en/university/institution/welcome