#СЛОВОСКОВОРОДИ: МИ ПОБУДУЄМО СВІТ КРАЩИЙ

16 грудня 2022

Завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Яна Коваленко долучилася до команди співорганізаторів Міжнародного Digital студентського інтелектуального турніру «#СловоСковороди: ми побудуємо світ кращий», присвяченого 300-річчю від дня народження Григорія Сковороди.

Команду УДПУ «De libertate» представляли Анна Ільницька та Ірина Поліщук (факультет філології та журналістики); Віталій Дуганов та Олег Карпанець (історичний факультет); Анна Рудюк та Тетяна Шуляк (факультет соціальної та психологічної освіти).

Девіз команди: «Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій».

Організатором виступила Наукова бібліотека Київського національного університету культури і мистецтв, Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г.Короленка, Харківське обласне відділення УБА.

Мета турніру: створення онлайнового комунікаційного простору, в якому молодь України, знаходячись у різних куточках світу може об’єднатися,

самореалізуватися, інтегратуватися в команду і проявити таланти, інтелектуальні та креативні здібності.

Основним завданням заходу стала організація комунікації зі студентською молоддю для подолання негативних наслідків самоізоляції через вимушене переміщення; формування спільноти ініціативних патріотичних молодих людей, які прагнуть набути більше знань про свою історію і культуру; формування потреби в читанні серед студентської молоді за допомогою цифрових технологій; відновлення співпраці бібліотек в кризових умовах воєнного стану.

Сюрпризом для учасників турніру був мотиваційний виступ спеціального гостя – Богдана Бенюка.

Наші студенти є представниками покоління, якому ніщо не завадить дійти до мети. Цілеспрямованість Віталія Дуганова, який брав участь у турнірі із пункту «Незламності», вразила організаторів і йому теж буде презентовано нагороду.

Усі учасники  отримали сертифікати, а переможці – дипломи.


Фото новини: