Урочиста академія – 2021

20 травня 2021

З нагоди святкування Дня науки в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини пройшла Урочиста Академія-2021.

З новими звершеннями та науковими здобутками науково-педагогічних працівників вітали ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олександр Безлюдний, директор Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, голова Черкаської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Стеценко, голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук, головний спеціаліст Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Оксана Орлик, проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, доцент Тетяна Годованюк.

Напередодні професійного свята науковців університету відзначили нагородами Міністерства освіти і науки України та Національної академії наук, Черкаської обласної державної адміністрації, Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Уманської районної державної адміністрації, Управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, Первинної профспілкової організації УДПУ, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Список нагороджених у відеопрезентації.

До дня науки Радою молодих науковців було підсумовано результати конкурсу «Кращий молодий науковець УДПУ імені Павла Тичини» та нагороджено молодих науковців (дивитися список), які своїм оптимізмом, енергією та бажанням відкривати нове сприяють прогресу наукової роботи.

В межах святкування Днів науки в університеті проходив традиційний конкурс на кращий навчальний посібник, підручник та монографію. На Урочистій Академії відбулося нагородження переможців (дивитися список).

Урочиста академія – 2021 в УДПУ засвідчила, що наш університет має потужну наукову платформу, висококваліфікований науково-педагогічний колектив, який зберігає кращі освітні традиції та впевнено дивиться в майбутнє.


Фото новини: