Участь у коворкінгу науково-педагогічних працівників кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи

13 травня 2024

     У рамках співпраці факультету соціальної  та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету Імені Павла Тичини та КНМУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» м. Христинівка науково-педагогічні працівники кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи взяли участь у коворкінгу для молодих педагогів «Створюємо свій простір» на базі Христинівського ліцею.

    Під час коворкінгу  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Вікторія Ісаченко, провела майстер-клас на тему «Запобігання виникненню професійного вигорання педагогічних працівників». А також, в цей час,  доктор філософії, старший викладач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Максим Скочко, мав можливість провести  профорієнтаційну зустріч з майбутніми випускниками навчального закладу.

     Коворкінг відбувся за участі та підтримки  провідних фахівців регіону, зокрема до проведення заходу долучилися:

 начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Христинівської міської ради Маргарита Білецька,

директор КНМУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Христинівської міської ради Тетяна Терещук,

голова Христинівської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Оксана Єременко,

директор Христинівського ліцею Катерина Суржко.

     Організаторам вдалося досягти невимушеного робочого простору для молодих учителів. Учасники мали можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному, поділилися своїм професійним становленням, планами, мріями.

     Ініціатори заходу висловлюють вдячність декану факультету соціальної та психологічної освіти,  доктору педагогічних наук, професору, професору кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Оксані Кравченко,  за співпрацю, та долучення фахівців колективу до участі у коворкінгу.