Інтелектуальна гра «Найрозумніший»

14 квітня 2016

SrjHYGa42R8

13 квітня на факультеті  соціальної та психологічної освіти відбулась інтелектуальна гра «Найрозумніший» серед студентів 1-4 курсів.

Участь у грі взяли 10 студентів: Побережник Вікторія, Чупіна Катерина, Митник Дарія, Цихоня Світлана, Швець Руслана, Рева Вікторія, Мальована Юлія, Мельничук Анна, Поліщук Лілія та Надорожна Вікторія.

fgqtmQOkPLk

За усім, що відбувалось, слідкувало високоповажне журі у складі: Кочубей Тетяни Дмитрівни – доктора педагогічних наук, професора кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, Ткачук Лариси Василівни – кандидата педагогічних наук, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту та Шулдика Анатолія Володимировича – кандидата психологічних наук, старшого викладача кафедри психології.

xFutt2cTLvM

Боротьба за перемогу була гідною. Кожен учасник показав не тільки свої знання та ерудицію, а  різносторонність та розвиненість з усіх галузей знань.  Гра складалась з 3 етапів. І – загальні питання з варіантами відповіді. ІІ – відповіді на запитання з таких категорій як: теорія виховання, загальна психологія, педагогіка сімейного виховання, вікова психологія, соціальна робота, історія педагогіки, конфліктологія, соціальна педагогіка, психодіагностика та  «Секрет» – соціально-правовий захист. ІІІ –  відповіді на категорії, які учасники обирали самостійно.

wLbUrema0VU

Фіналістами гри стали: Чупіна Катерина, Мельничук Анна та Цихоня Світлана. До останнього не могли визначити переможця. Та все ж результати вже відомі і найрозумнішим студентом факультету соціальної та психологічної освіти 2015-2016 н.р.   стала Мельничук Анна. ІІ місця – Цихоня Світлана та ІІІ місця – Чупіна Катерина.

QdrAYEKZuBs