Асистентська пракитка аспірантів: настановча конференція (спеціальність 231 Соціальна робота)

19 березня 2021

19 березня 2021 р. на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась настановча конференція до асистентської (виробничої) практики для здобувачів третього освітньо-наукового рівня за спеціальністю 231 Соціальна робота.

  В роботі конференції взяли участь розробники програми практики (Коляда Н. М., доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Кравченко О. О., доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, декан факультету соціальної та психологічної освіти; Албул І. В., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи; Роєнко С. О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи) та здобувачі освіти третього освітньо-наукового рівня за спеціальністю 231 Соціальна робота (Поліщук О.Р., Молоченко І.А.).

Гарант освітньо-наукової програми «Соціальна робота» проф. Коляда Н. М. ознайомила аспірантів 2 року навчання зі змістом робочої програми  практики.

Розробники програми практики, викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи звернули увагу аспіранів на особливості та мету асистентської (виробничої) практики – закріплення теоретичних знань в галузі науково-педагогічної, викладацької, дослідницької праці, а також набуття практичних навичок цієї роботи.

Учасники конференції взяли активну участь в обговоренні виробничих питань щодо особливостей проведення асистентської (виробничої) практики та побажали аспірантам-практикантам успіхів у викладацькій та дослідницькій праці.


Фото новини: