Асоціація молодіжних центрів України

1 березня 2021

Молодіжний центр «START» факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини увійшов до Асоціації молодіжних центрів України (https://youthcenters.net.ua/molodigniy-tsentr-start/). Рішення про вступ Молодіжного центру «START» було прийнято 21 лютого 2021 року.

Метою Спілки є здійснення супроводу та підтримки діючих молодіжних центрів усіх форм власності та допомога у розвитку нових задля забезпечення сприятливих умов всебічного розвитку молоді та підвищення молодіжної участі у процесі прийняття суспільно-важливих рішень. Діяльність Асоціації ґрунтується на таких принципах роботи: громадянська освіта молоді через участь у суспільній діяльності, національно-патріотичне виховання, розвиток волонтерства та мобільності молоді, реалізація творчого потенціалу молодих людей, промоція здорового способу життя, зайнятість у вільний час, молодіжне підприємництво.

Членство в Асоціації молодіжних центрів України це можливість для реалізації та досягнення більш глобальних цілей та завдань, а також це обмін досвідом та ідеями, створення та організація спільних проєктів та заходів тощо.

Вітаємо команду Молодіжного центру «START».