Аспірантка ІІ року навчання спеціальності 231 Соціальна робота взяла участь у внутрішній академічній мобільності

27 жовтня 2022

У період з 10 жовтня 2022 року по 23 жовтня 2022 Юлія Песоцька, аспірантка ІІ року навчання спеціальності 231 Соціальна робота взяла участь у внутрішній академічній мобільності. Академічну мобільність здобувачка проходила на базі Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради у межах договору про співпрацю № 79/20 від 12.10.2020 р.

Академічна мобільність відбулася за сприянням наукового керівника – Кравченко Оксани Олексіївни, докторки педагогічних наук, професорки, професорки кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, гаранта програми – Коляди Наталії Миколаївни, докторки педагогічних наук, професорки, професорки кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи та завідувачці кафедри – Албул Ірині Володимирівні, доцентці, доцентці кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи.

Під час проходження академічної мобільності Юлія Песоцька доєдналася до аспірантів ХГПА та разом з ними опановувала освітню складову, серед освітніх компонентів, які вивчалася варто назвати – Сучасні концепції теорії та практики соціальної роботи (викладачка Рассказова О.І.), Технологія ведення наукової дискусії (викладачка Чернецька Ю.І.), Сучасні інформаційні технології у науковій сфері (викладачка Хміль Н.А.) та ін.

Також під час академічної мобільності Юлією Песоцькою було здійснено опитування щодо застосування засобів музейної педагогіки під час організації освітнього процесу ХГПА. Опитування проводилося серед науково-педагогічних працівників, які забезпечують викладання на цій ОНП, а також серед аспірантів цієї ж ОНП.

Академічна мобільність дала можливість обмінятися досвідом щодо організації освітнього процесу, реалізації ОНП, а також поділитися своїми науковими напрацюваннями, доробками та ідеями з іншими науковцями.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та реалізацію спільних ідей!


Фото новини: