БЛАГОДІЙНИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ «НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ»!

10 квітня 2024

У межах діяльності національно-патріотичного табору «Дія» 9 квітня 2024 року факультет соціальної та психологічної освіти організував захопливий БЛАГОДІЙНИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ «НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ»! Студентка Коханчук Тетяна з П/12 групи була активною учасницею організації заходу, подарувала учасникам патріотичні стрічки, збагачуючи захід духом єднання та патріотизму. До заходу також долучився спортивний клуб УДПУ, а також представники більшості факультетів університету. Учасники забігу несли з собою прапори, стрічки та прапорці, що ще більше підкреслювало патріотичний настрій та об’єднаність.
Мета забігу була – підтримка Збройних Сил України. Зібрані кошти у сумі 1700 грн. були передані на потреби 72 бригади на закупівлю турнікетів та гемостатиків, до складу якої входять наші земляки з Умані. Особливу роль у цьому відіграла студентка заочної форми навчання, Ольга Безлюдна, яка давно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи нашим захисникам на передовій.
БЛАГОДІЙНИЙ ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ «НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ» – це особливий захід, спрямований на збір коштів для підтримки Збройних Сил України. Учасники цього заходу відвідали парк Софіївка, рухаючись з патріотичним запалом та використовуючи символіку, що відзначає національну гордість.
Щиро дякуємо всім військовим ЗСУ за їхню неоціненну роботу та відданість нашій країні.
Слава Україні!
Героям Слава!