Викладачі кафедри психології пройшли міжнародне стажування “Розвиток м’яких навичок у професійній підготовці викладачів”

15 жовтня 2021

Викладачі кафедри психології Вахоцька І.О., Якимчук І.П., Якимчук Б.А.  пройшли міжнародне стажування “Розвиток м’яких навичок у професійній підготовці викладачів”/ “Soft skills development in teaching professional training”.

Програма стажування була створена з врахуванням концепції освіти протягом усього життя та має на меті сприяти індивідуально-особистістному та професійному самовдосконаленню сучасних викладачів шляхом розвитку м’яких/над професійних навичок на основі кращих міжнародних інноваційнних практик щодо підвищення рівня кваліфікації фахівців.

Навчання  передбачало розвиток вміння вибудовувати ефективну взаємодію з учасниками освітнього процесу на різних рівнях через вербальні та невербальні техніки з урахуванням специфіки та інтересів другої сторони переговорів. Робота  була спрямована на вміння успішно формувати стратегію управління власним розвитком в умовах швидких змін, а також можливість ефективно здійснювати саморегульоване навчання та пошук відповідної інформації з різних джерел й вміння ними ефективно керувати.


Фото новини: