Виробнича практика… Складно, відповідально, але дуже цікаво і захоплююче!

15 квітня 2021

Виробнича практика готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді, де вони працюватимуть. Внесок молодих спеціалістів у практичну діяльність закладів, підприємств, установ, організацій психологічної галузі прямо залежить від їхньої підготовленості до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок.

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся захист виробничої практики студентами П/24, 34 та 42 груп заочної форми навчання, спеціальності «053 Психологія», в програмі Zoom-конференції, яку було організовано заступником декана з практичної підготовки, доцентом кафедри соціальної роботи С. О. Роєнко. Керівники практики професор кафедри психології Мороз Л. І.,  доцент кафедри психології Л. А. Данилевич, доцент кафедри психології С. Ю. Діхтяренко.

За 6 тижнів практики, з 08.02.2021 р. по 21.03.2021 р., студенти мали можливість не тільки поспостерігати за роботою справжніх професіоналів, але і самим попрацювати в якості психологів.

Як досягли мети, справилися із завданнями практики, ділилися цікавими враженнями, досвідом проведення діагностичної та психокорекційної роботи з дітьми різних вікових груп та соціальних категорій  поділилися  студенти під час звітної конференції.

Про результати дослідження професійних інтересів та професійної спрямованості учнів випускних класів своїх шкіл, досвід спілкування з психологами шкіл розповідали  Данилова Я., Салтикова М., Колесник А.

Виробнича практика дає студенту можливість остаточно переконатися в правильності зробленого ним вибору. Під час її проходження він може перевірити свій професіоналізм.

З виступів студентів зрозуміло, що проходження практики – складний, відповідальний, але дуже цікавий і захоплюючий процес! Це завжди позитивний досвід професійного становлення та яскраві враження.


Фото новини: