Враження студентів 42 групи про проходження практики

6 березня 2017

1

Практика 42 групи проходить на «ура». Цікаво, весело, з захопленням. В УМАНСЬКОМУ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ КОМПЛЕКСІ “ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №10 – МЕДИЧНА ГІМНАЗІЯ” УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ нас  прийняли дуже привітно. Була змога брати активну участь у діяльності школи та класів, за якими закріпили кожного студента. На днях ми взяли участь в акції щодо допомоги хлопцям з АТО.

2

При цьому всі задоволені, що з нами співпрацює найкращий керівник практики. «Деякі викладачі надихають навчатися, а Надія Анатоліївна надихає активно працювати», – ділиться студентка 42 групи. Так, працювати у навчальних закладах – це те, до чого ми прагнемо, тому вже зараз намагаємося себе гарно зарекомендувати. Зараз ми тісно взаємодіємо з психологом та соціальним педагогом.

3

Більшість студентів вже провели 1-2 методики щодо дослідження учнів, інтерпретування кожної анкети додає ще більше професійного натхнення і завзятості щодо здобуття обраної професії. Всі, хто проходять практику за місцем проживання, діляться цікавими випадками у школі, адже справді, шкільне життя – це колектив, цілісний організм.

4

Хоча на практиці ми не так і довго, але діти вже звикли до нас. Діти хочуть нам подобатися і дарують студентам подарунки, від щирого серця. Декому навіть пощастило отримати власний портрет.

5

А ще ми мали змогу взяти участь у акції проти шкідливих звичок. Нами, студентами 42 групи спільно з учнями, було намальовано плакат.

6

Тому немає сумнівів, що практика – це кращий період в студентському житті. Запал, активність, натхнення і творчість – це наше все!