Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Актуальні проблеми соціальної роботи, педагогіки та психології в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку»

27 листопада 2020

25.11.2020 року, на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, з ініціативи Студентського наукового товариства, відбулася Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Актуальні проблеми соціальної роботи, педагогіки та психології в Україні: сучасний стан та перспективи розвитку».

Традиційно вітальне слово оголосила Оксана Олексіївна Кравченко –декан факультету соціальної та психологічної освіти, яка привітала учасників конференції та обумовила особливості роботи, структуру наукового сектору; Матрос О.О. –  кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, заступник декана з наукової роботи факультету; студенти першого курсу та учасники СНТ. Зі своїми доповідями виступили: Безверхня Анастасія – магістрантка факультету соціальної та психологічної освіти, тема: «Формування професійної компетентності соціального працівника в умовах закладу вищої освіти»; Біленко Анжеліка – магістрантка факультету соціальної та психологічної освіти, голова СНТ, тема доповіді «Соціально-психологічна профілактика девіантної поведінки в молодіжному середовищі закладу вищої освіти»; Песоцька Юлія – лаборант кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, тема доповіді «Дистанційне навчання: переваги та недоліки»;  Скаженюк Вікторія – студентка факультету соціальної та психологічної освіти, тема «Основні аспекти формування «SOFT-SKILLS» як ресурсу розвитку професійних компетенцій соціального працівника»;  Тарасюк Тетяна – студентка факультету соціальної та психологічної освіти, тема доповіді «Соціальна робота з молоддю в Україні»;  Ткаченко Леся – студентка факультету соціальної та психологічної освіти, тема  доповіді «Професійний розвиток та становлення майбутніх психологів під час практики». Робота конференції була плідною, цікавою та змістовною. Учасники активно долучалися до обговорень важливих, актуальних тем сьогодення. Дякуємо всім хто був разом з нами!


Фото новини: