Відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт зі спеціальності 231 «Соціальна робота»

23 травня 2022

20 травня 2022 року на кафедрі соціальної педагогіки та соціальної роботи факультету соціальної та психологічної освіти відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт зі спеціальності 231 «Соціальна робота».

Під час захисту магістри представили широке розмаїття тематики досліджень: особливості соціальної роботи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, в умовах діяльності дитячого будинку сімейного типу; особливості соціальної роботи з молоддю у сфері зайнятості; соціальна анімація у соціальній роботі з молоддю; специфіка соціальної роботи з попередження правопорушень підлітків у закладах професійно-технічної освіти; соціальна робота з особами без постійного місця проживання; соціально-педагогічна робота з обдарованими дітьми; особливості соціального супроводу дітей з неблагополучних сімей тощо.

Екзаменаційна комісія дійшла висновку, що випускні кваліфікаційні роботи виконані на високому науковому та методичному рівні. Магістранти продемонстрували глибокі знання з фахових дисциплін, набуті упродовж навчання в університеті, вільне володіння змістом матеріалу, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання членів екзаменаційної комісії.

Тож вітаємо випускників з успішним захистом та бажаємо подальших життєвих успіхів.


Фото новини: