Відбувся захист виробничої:діагностико-психокорекційної практики  у здобувачів П/33 та виробничої: практики зі спеціальності у здобувачів П/21-м груп

31 травня 2022

27 травня 2022 року на факультеті соціальної та психологічної освіти, на кафедрі психології, через платформу Google Meet, відбувся захист виробничої:діагностико-психокорекційної практики  у здобувачів П/33 та виробничої: практики зі спеціальності у здобувачів П/21-м груп денної форми навчання, спеціальності «053 Психологія», яка тривала з 4 квітня по 15 травня 2022 р.

Основними умовами ефективності практики є суспільна спрямованість, теоретична обґрунтованість, навчально-виховний характер, комплексний підхід до її змісту і організації, безперервність, наступність, систематичність.

Цього року практика здобувачів відрізнялася від попередніх років у зв’язку із введенням воєнного стану на території України. Здобувачі освіти отримали адаптовані завдання практики, що дозволило їм вчасно підготувати необхідні звітні матеріали практики.

Присутні на звітній конференції: кандидат педагогічних наук, доцент, заступник декана з організації практичної підготовки Світлана Олександрівна Роєнко та груповий керівник практики: викладач кафедри психології Вікторія Іванівна Станішевська

Під час захисту здобувачі поділилася своїми результатами під час проведення практики, враженнями від практики.

За результатом практики здобувачі продемонстрували знання на достатньому рівні.

Вітаємо студентів із успішним захистом виробничої:діагностико-психокорекційної практики та бажаємо успіхів!


Фото новини: