Відбувся захист виробничої: виробничої: діагностико-психокорекійної практики у бакалаврів 44 та 45 груп, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Психологія»

27 травня 2021

27 травня 2021  року відбувся захист виробничої: виробничої: діагностико-психокорекійної практики у бакалаврів 44 та 45 груп, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Психологія».

На захисті практики були присутні:

Заступник декана з практичної підготовки, керівник групи та методист з соціальної роботи 42 групи – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогічки та соціальної роботи  Світлана Олександрівна Роєнко;

Керівник групи та методист з психології 44 групи – кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Шеленкова Наталія Леонідівна.

Керівник групи та методист з психології 45 групи – кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Шулдик Анатолій Володимирович.

Базою практики виступили заклади загальної середньої освіти та Державне підприємство «Український дитячий центр «Молода гвардія».

Практика студентів факультету соціальної та психологічної освіти є складовою частиною навчально-виховного процесу й займає одне з центральних місць у професійній підготовці майбутніх фахівців. Головна мета практики – формування у студентів системи необхідних професійних умінь й навичок, фахових здібностей, особистісно-індивідуального стилю поведінки та діяльності, необхідних для майбутньої професії в оптимально наближених до роботи за фахом умовах.

Студенти звітували про виконані завдання практики у формі презентацій, де відображалася робота студентів з документацією, робота з учнями, участь студентів у різних видах позакласних заходів та ін.

На захисті студенти мали змогу поділитись набутим досвідом під час проходження практики, зазначали на труднощі, що з’являлись під час проходження практики.Результати захисту показали, що усі студенти успішно пройшли практику та зуміли реалізувати її мету та завдання.


Фото новини: